11.9.06

Bloggaamisesta ammatti

Blogien hyödyntäminen työelämässä on yksi kirjani kantavista teemoista. Vaikka bloggaaminen liittyy tavalla tai toisella yhä useamman suomalaisen työhön, ei kotimaisissa työpaikkailmoituksissa juurikaan näe sanaa "blogi". Maailmalla tilanne on jo toinen, ja oma blogi saattaakin olla jo ehto työhön pääsemiselle. Tässä suhteessa suomalaiset yritykset tulevat selvästi jälkijunassa.

3 kommenttia:

Miss Pligaa kirjoitti...

Täytyypä lisätä että Ranskassa ollaan vielä takapajuisempia ! Suomi on mm maan blogigurun mielestä edelläkävijä blogimaailmassa (http://www.ublog.com/maurelita/note/480).

En varmaankaan ole ainoa joka havittelee alalle ; ruksaan tämän heti omiin suosikkeihini sillä aihe sattuu kiinnostamaan...

*vilkutus Pariisista*

Tuomas Kilpi kirjoitti...

Ranska on oman (vähäisen) kokemukseni mukaan teknologisesti kaksijakoinen maa: matkustaa voi nopealla ja huippumodernilla luotijunalla, mutta vaikkapa WC voi olla sitten melkein miltä vuosisadalta tahansa.

Sama taitaa päteä nettiin. Minitel oli hurjan edistynyt järjestelmä 1980-luvulla, jolloin muualla Euroopassa ei osattu moisesta unelmoidakaan.

Internetiin ranskalaiset sen sijaan tuntuivat suhtautuvan varauksellisemmin ainakin WWW:n alkuaikoina. Ehkä siksi, että englannin kielellä oli - ja on - niin vahva valta-asema webissä.

Miss Pligaa kirjoitti...

No vähäinen kokemuksesi osuu harvinaisen oikeaan ! Aika hyvin analysoitu.

Nyt täällä satsaillaan nettiin ja julkisella puolella havitellaan että mm Pariisissa olisi maailman tihein wifi-verkosto. Hypitäân aina jonkun välietapin yli, mutta kärjessä olisi kiva olla.

Ah là là.... =)