19.10.06

Poliittisten blogien aika

Yritysten lisäksi blogit aiheuttavat päänvaivaa myös puolueille. Kanadalainen parlamentin jäsen Garth Turner erotettiin konservatiivien eduskuntaryhmästä bloginsa vuoksi. Puolueen mukaan Turner oli paljastanut blogissa eduskuntaryhmän luottamuksellisia asioita. Turner itse uskoo, että päätöksen takana ovat poliittiset erimielisyydet.

Luottamuksellisuus ja poliittiset bloggaajat ovat olleet törmäyskurssilla myös Isossa-Britanniassa. Pohjois-Irlannin unionisteja on epäilty suljettujen ovien takana käytävien neuvottelujen paljastamisesta blogin välityksellä.

Suomen seuraaviin vaaleihin on enää muutama kuukausi. Blogilistan eduskuntavaalit-kategoriassa on tällä hetkellä vain 23 blogia. Se on varmaa, että blogeja ilmaantuu lisää, mutta toivottavasti valituiksi tulevat jatkavat bloggaamista myös vaalien jälkeen.

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Kattavaa koostetta kaikkien ehdokkaiden blogeista ei taida tosiaan löytyä mistään. Kasvihan kokosi omaan blogiinsa istuvien kansanedustajien blogit (linkki sinne täällä) mutta kuka kokoaisi ehdokkaat?