22.10.06

Mainosbannereita helposti

Word of Blog on kätevä palvelu, jossa kuka tahansa voi tehdä pienen mainosbannerin, tai poimia toisten tekemistä bannereista sopivaksi katsomiaan mainoksia omassa blogissa tai muunlaisella nettisivustolla julkaistavaksi.

Mielenkiintoista ja huomionarvoista palvelussa on, että sen avulla bannerin tekeminen ja linkittäminen onnistuu myös lähes olemattomalla teknisellä osaamisella.

Palvelu on avoin kaikille, niin yrityksille kuin yksityisillekin. USA:n kiivas vaalitaistelu näkyy tällä hetkellä selvästi saitilla. Sieltä löytyy runsaasti George W. Bushin vastustajien bannereita, mutta myös Kalifornian kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin tukijat käyttävät Word of Blogia.

Rahaa palvelussa ei ainakaan tällä hetkellä liiku lainkaan, joten sen tulevaisuudesta on vaikea sanoa mitään varmaa. Saitti voi yhtä hyvin mennä konkurssiin tai päätyä suuryhtiön ostamaksi järjettömällä rahasummalla. Joka tapauksessa kyseessä on oiva tapa mainostaa omaa blogia tai ottaa kantaa oikeiksi katsomiensa asioiden puolesta.

Ei kommentteja: